torstai 6. maaliskuuta 2014

#1 Back in business! Santos estetunnilla.

"vanhaa

Oon siis alottanu tän blogin bloggaamisen kokonaan alusta ja tälläkertaa tosissani kerran viikossa postailen.

Kuulumisia:

Santoksen kanssa kävin "vaativalla estetunnilla" jossa Santos meni todella nätisti ja lähes koko tunti oli rauhallista ja keskittynyttä toimintaa. Mun piti saada Santosta ratsastettua eteenpäin koska alkutunnita se oli ihan unessa ja se ei keskittynyt, loppua myöten sain sen kulkemaan nätisti ja ylös eteen.

Kaikki tehdyt kuvat by Elli 

Alettiin veryttelyn jälkeen tulemaan yksitellen pääty-ympyrää jossa oli ristikko ja kavaletti, jäätiin sinne hetkeksi. Tultiin hyvin ympyrää rauhassa ja sulavasti. Oisin saanu kääntää Santosta vähän rohkeemmin enemmän ulkoavuille koska se jäi vähän "ympyrän sisälle" pyörimään .


Ympyrän jälkeen alettiin tulemaan parisen kertaa yhden askeleen laukka sarjaa ja  jonka jälkeen kolmen laukka askeleen pystyä. Sarja meni ihan nätisti mutta askeleet okserille meni päin pyllyä, meinas tulla viisi laukkaa tohon väliin koska Santoksella on pieni laukka ja siihen lisäksi viellä huono laukka.


Lisättiin tämän jälkeen tehtävään kavaletti pääty-ympyrälle. Mun oli tehtävänä laukata ennen hyppyä kentän ympäri sujuvaa eteenpäin pyrkivää laukkaa ja antaa sitten Santoksen hypätä sarja rauhassa isommalla laukalla ja sarjan jälkeen ratsastaa Santosta lisää eteenpäin, siitä sitten piti ottaa santos kiinni ja rauhassa hypätä kavaletti. Tehtiin tehtävä Santoksen kanssa mielestäni todella kivasti.

 Nostettiin viellä sarjan a-osa 80 cm, sarjan b-osa okseri 85 cm ja viimeinen pysty 90 cm, kavaletti jätettiin samaksi.Ratsastin Santosta sujuvasti eteenpäin ja askeleet osuivat nätisti oikeaan ja santos meni sulavasti esteiden yli.Pääty-ympyrällä ei enään malttanut rauhottua ja jouduttiin jäämään päätyyn useammaksi kerraksi laukkailemaan.



Pari vanhaa kuvaa copy. Siiri



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakentavaa palautetta ja kehuja on kiva vastaan ottaa, en suutu ellei jokin ole henkilökohtaista... :)